מתכון לשבת: נזיד עדשים (הגירסה הפלישתית)
1. משרים שתי כוסות עדשים ירוקים במים למשך לילה לפחות.
2. מטגנים בצל שלם (אפשר להוסיף גם שני- שלושה שיני שום כתוש)
3. מוסיפים את העדשים שהושרו למשך הלילה
4. תבלינים: כמון (כפית), פלפל שחור (חצי כפית), מלח (כפית). אפשר להוסיף אם לא מספיק.
5. מוסיפים מים רותחים– המים צריכים לכסות את העדשים בחצי אצבע.
6. מביאים לרתיחה
7. מבשלים על אש נמוכה כאשר הסיר מכוסה עד שהעדשים רכות מאוד ונוצר מראה סמיך של נזיד (חצי שעה בערך)
8. הערה: מתכון זה לאו דווקא יעזור לכם לגנוב מאחיכם את הבכורה!
שיהיה לכולנו בתאבון!
1. משרים שתי כוסות עדשים ירוקים במים למשך לילה לפחות.
2. מטגנים בצל שלם (אפשר להוסיף גם שני- שלושה שיני שום כתוש)
3. מוסיפים את העדשים שהושרו למשך הלילה
4. תבלינים: כמון (כפית), פלפל שחור (חצי כפית), מלח (כפית). אפשר להוסיף אם לא מספיק.
5. מוסיפים מים רותחים– המים צריכים לכסות את העדשים בחצי אצבע.
6. מביאים לרתיחה
7. מבשלים על אש נמוכה כאשר הסיר מכוסה עד שהעדשים רכות מאוד ונוצר מראה סמיך של נזיד (חצי שעה בערך)
8. הערה: מתכון זה לאו דווקא יעזור לכם לגנוב מאחיכם את הבכורה!
שיהיה לכולנו בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה